Stimați clienți! Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea Dumneavoastră!

Performanțe remarcabile cu gamele BKT dedicate compactoarelor

Liniile BKT dezvoltate special pentru operațiuni de compactare în sectoarele industriale și de construcții confirmă capacitatea binecunoscută a companiei - unul dintre cei mai importanți producători mondiali de anvelope Off-Highway – de a concura în contexte complexe care necesită mult profesionalism, cercetare și inovare. Prin urmare, BKT a reușit să abordeze cu determinare necesitățile operatorilor, oferind soluții specifice care se aliniază perfect cu stilul de lucru al acestora.


Operațiunile de compactare reprezintă un domeniu special și interesant pentru BKT. Prima pe listă în satisfacerea cerințelor din acest domeniu este PAC MASTER, anvelopa convențională, care garantează o stabilitate extraordinară și un ciclu de viață prelungit. Fabricată dintr-un compus special, este înzestrată cu o rezistență excepțională, capabilă să disipeze căldura cauzată de temperatura suprafeței drumului în timpul așternerii de materiale. Această soluție este disponibilă pe piață în numeroase dimensiuni: 7,50 - 15, 8,5/90 - 15 K, 9,5/65 - 15, 190/60 - 15, 205/60 - 15, 7,50 - 16, 10,5/80 - 16, 9,00 - 20, 11,00 - 20 și, în final, 14/70 - 20.

Aceleași caracteristici, chiar îmbunătățite, pot fi găsite la PAC MASTER PLUS, soluția caracterizată de o suprafață de contact mai largă pentru a oferi vehiculului o stabilitate și mai mare. Prin urmare, rezistența la căldură și durabilitatea sunt, de asemenea, caracteristici distinctive ale acestei anvelope, care este disponibilă în două dimensiuni diferite: 7,50 - 15 și 9,00 - 20.

Urmează trei modele agro-industriale versatile, toate excelente pentru compactarea solului. TR 387 este disponibilă în diferite versiuni, inclusiv cu „Dual Bead”, care, datorită talonului dublu, este potrivită în mod deosebit pentru tractoarele industriale. Anvelopa se remarcă prin faptul că este deosebit de durabilă, precum și prin rezistența mare la tăieturi și crăpături și prin propensiunea pentru lucrări grele. Dintre numeroasele dimensiuni disponibile, cea perfectă pentru compactoare este 23,1 - 26.

O altă anvelopă care iese în evidență este TR 390, care beneficiază, de asemenea, de o capacitate de încărcare ridicată și de o durabilitate sporită și este disponibilă în versiunile „Dual Bead HD”, adică cu un talon dublu HD cu dimensiunile 23,1 - 26 și 28L - 26 și „Dual Bead HD Special”, cu un talon dublu HD special, numai cu dimensiunea 23,1 - 26.

În final , cercul este închis de gama pentru compactoare TR 391, soluția agroindustrială excepțională atât pentru operațiunile de transport, cât și pentru cele de compactare. Disponibilă în dimensiunea 14,9 – 24.

BKT își confirmă astfel stilul de lucru și filozofia bazată pe strategia de colaborare cu clienții. Acest lucru duce la soluții din ce în ce mai performante, care răspund nevoilor reale ale unei piețe în continuă evoluție.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare